logo
0

DOSTAVADostava
       
Uskršnje radno vrijeme skladišta

29-03-2024 - Zatvoreno
30-03-2024 - Zatvoreno
31-03-2024 - Zatvoreno
01-04-2024 - Zatvoreno

Prije nego što predamo paket prijevozniku ili dostavimo u odabrano prikupno mjesto, obavljamo vizualni pregled proizvoda u našem skladištu. Svi se proizvodi pažljivo pakiraju u odgovarajuća zaštitna pakiranja kako bi se tijekom transporta proizvodi maksimalno zaštitili od bilo kakvog oštećenja. Ovako zaprakirani proizvodi se predaju odjelu otpreme, koje osigurava isporuku paketa dostavnoj službi ili isporuku u odabrano mjesto preuzimanja. Sve se pošiljke šalju s posebnom naljepnicom „lomljivo“ kako bi se osiguralo rukovanje sa posebnom pažnjom u toku prijenosa. Na dan dostave bit ćete obaviješteni putem e-pošte ili SMS-a o okvirnom vremenu isporuke paketa ili o prispijeću pošiljke u odabrano prikupno mjesto.
 
Vjerujemo da ćete poput nas, upravitelja e -trgovine, biti izuzetno zadovoljni prijevozom svojih proizvoda.
 

Sigurna kupovina

Dostava robe poduzećem DPD
Poduzeće DPD će Vam dostaviti pošiljku u roku od 4-5 radna dana od otpreme, ako je narudžba poslana radnim danom do 13:30 sati. Na dan dostave paketa, dobit ćete obavijest putem e-pošte ili SMS-a, koja sadrži telefonski broj dostavljača DPD-a. Ukoliko Vam vrijeme ne bude odgovaralo možete ih kontaktirati i dogovoriti isporuku radnim danima. DPD ima distribucijska skladišta diljem Češke republike zahvaljujući kojima se osigurava dostava pošiljke do primatelja na vrijeme. Cijena dostave na adresu je 5 Euro s PDV-om.
Za odabrane proizvode nudimo besplatnu dostavu bilo gdje u Hrvatskoj.

Hrvatska pošta. Dostava na adresu

Hrvatska pošta. Dostava na adresu
Poduzeće DPD će Vam dostaviti pošiljku u roku 5 radna dana od otpreme, ako je narudžba poslana radnim danom do 13:30 sati. Na dan dostave paketa, dobit ćete obavijest putem e-pošte ili SMS-a.
Cijena dostave na adresu je 5 Euro s PDV-om.
Za odabrane proizvode nudimo besplatnu dostavu bilo gdje u Hrvatskoj.

Overseas Express

Overseas Express
Dostava na adresu Poduzeće Overseas Express će Vam dostaviti pošiljku u roku 5 radna dana od otpreme, ako je narudžba poslana radnim danom do 13:30 sati. Na dan dostave paketa, dobit ćete obavijest putem e-pošte ili SMS-a. Cijena dostave na adresu je 5 Euro s PDV-om.
Za odabrane proizvode nudimo besplatnu dostavu bilo gdje u Hrvatskoj.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Za svako oštećenje koje je spolja vidljivo, primalac pošiljke mora odmah da stavi primedbu na dokumentu koji izdaje kurir u trenutku kada se roba isporučuje. Također nas o ovome obavijestite što je prije moguće e-mailom ili telefonom. Odmah nakon primitka robe, preporučujemo da temeljito provjerite robu. Ako ustanovite da je pošiljka nepotpuna ili oštećena, možete uložiti žalbu e-mailom, telefonom, osobno ili putem pošte na kontakt adresu naše trgovine. U isto vrijeme, u takvom slučaju moguće je podnijeti zahtev za naknadu štete izravno kod prijevoznika.


Crossboarder sales
       
Iskoristite mogućnost kupnje iz naše e-trgovine uz dostavu u drugu susjednu državu. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.