logo
0

TKO SMO MI

Dragi kupče.
Dobrodošli na našu stranicu gdje ćete saznati nešto o nama. Radujemo se što ćete čuti od nas kako smo započeli naše putovanje.
Mi smo trgovačko poduzeće sa širokim izborom proizvoda iz područja fotografije, elektronike i malih kućanskih aparata vodećih svjetskih proizvođača. Zahvaljujući našem nastojanju da robu prodajemo po najpovoljnijim cijenama, na europskom smo tržištu od 2011 godine.
Tijekom godina počeli smo prodavati putem internetskih trgovina diljem Europe. Velik naglasak stavljamo na sigurnu i pouzdanu kupnju, pa također gradimo međunarodni tim za područje kupaca s osobom za kontakt u vašoj zemlji koja govori vaš jezik, osposobljena je da odgovori na sva vaša pitanja, zahtjeve i potrebe.
Český velkoobchod s.r.o.
Albatrosova 286, 252 42
Jesenice u Prahy
Češka Republika
Generalni direktor / CEO
Vítězslav Dužík
info@digiexpert.hr

Foto 1

 

Foto 1

INFORMÁCIÓ: Email: info@digiexpert.hr
Korisnička podrška dostupna je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 radnim danom.
Poslovni registar:
Tvrtka je upisana u trgovački registar Općinskog suda u Pragu, PDV id. broj: 24823694
Upisan u poslovni registar okružnog suda. Broj poslovnog registra kojeg zastupa osobno odgovorni partner, kojeg zastupa direktor Vítězslav Dužík.
HR PDV id. broj: HR28125601178
 

Sigurna kupovina

Internet trgovinom Digiexpert.HR upravlja naša tvrtka s više od 10 godina iskustva i tisućama zadovoljnih kupaca. Iskustvo kupovine možete provjeriti kod stvarnih kupaca koji su već kupili kod nas.

Oznaka povjerenja E-Commerce Europe

Ecommerce Europe Trustmark će vas zaštititi prilikom kupovine putem internetske trgovine u drugim zemljama EU. Ako vidite logotip Ecommerce Europe Trustmark na web stranici koju posjećujete, to znači da je internetska trgovina predana trgovanju u skladu s Ecommerce Europe Trustmark Code, koji pruža etičke standarde na digitalnom tržištu. Ecommerce Europe Trustmark okuplja nacionalna udruženja za e-trgovinu u zemljama Europske unije.

CERTIFIED SHOP

Naš online shop je član CERTIFIED SHOP® je simbol sigurne online kupovine. Pouzdanim trgovcima dodjeljujemo oznaku povjerenja, a potrošačima omogućujemo da se prije kupovine upoznaju s ocjenom web trgovine i pročitaju mišljenja drugih kupaca. Neovisna institucija Shopper's Mind dodjeljuje Certified Shop oznaku kao jamstvo sigurne kupnje samo pouzdanim web trgovinama.
Odgovornost za vlastiti sadržaj
Odgovorni smo za vlastiti sadržaj koji stavljamo na raspolaganje za korištenje u skladu s općim zakonima. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za potpunost, uredničke ili tehničke pogreške, propuste itd. ili točnost informacija na ovoj web stranici. Odgovornost za sadržaj na web stranicama trećih strana su Reference putem poveznica na sadržaj web stranica trećih strana služe samo za vašu informaciju. Odgovornost za ovaj vanjski sadržaj je isključivo na pružatelju koji pruža ovaj sadržaj na povezanoj web stranici. Internetske ponude trećih strana provjerene su prije uspostavljanja odgovarajuće veze. Međutim, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za potpunost i točnost informacija za referencu ili poveznicu; posebice možemo promijeniti sadržaj ove web stranice u bilo kojem trenutku bez našeg znanja. Ako saznamo za kršenje zakona na stranicama na koje smo postavili poveznicu na našu stranicu, odmah ćemo ukloniti tu vezu.
Promjena datih podataka
Zadržavamo pravo izmjene, dodavanja ili uklanjanja navedenih podataka bez prethodne obavijesti. Autorska prava, dizajn ponude i sadržaj zaštićeni su autorskim pravima. To se posebno odnosi na tekst, slike, grafiku, audio, video ili animacijske datoteke, uključujući njihov izgled na pojedinačnim internetskim stranicama. Ponovno tiskanje i evaluacija priopćenja za tisak dopušteni su uz navođenje izvora. Osim toga, objavljivanje (uključujući na Internetu), obrada ili komercijalna upotreba cijelog sadržaja (ili njegovih dijelova) može se odvijati samo uz naše prethodno pismeno dopuštenje.
Alternativno rješavanje sporova:
Europska komisija pruža platformu za izvansudsko online rješavanje sporova (OS platforma) dostupnu na ec.europa.eu.
Naša mreža e-trgovina raste svake godine. Danas nas možete pronaći u:

Foto 1

Prague, Czech Republic
Františka Diviše 944/1, 104 00
MO-FR 07:30-19:00
Contact: +420 722 093 063
You will talk with: Zdeňka Váňová

Foto 2

Bratislava, Slovakia
MO-FR 08:00-16:00
Email: info@digital24.sk

Foto 2

Budapest, Hungary
Email: info@digiexpert.hu
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Bucharest, Romania
Email: info@digiexpert.ro
MO-FR 08:00-16:30 (local 09:00-17:30)

Foto 2

Sofia, Bulgaria
Email: info@digiexpert.bg
MO-FR 09:00-17:30
Customer service: +359 877 434 266
You will talk with: Kristina Pesheva

Foto 2

Warsaw, Poland
Email: info@digiexpert.pl
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Berlin, Germany
Email: info@digiexpert.de
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Wienn, Austria
Email: info@digiexpert.at
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Ljubljana, Slovenia
Email: info@digiexpert.si
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2

Paris, France
Email: info@digiexpert.fr
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Athens, Greece
Email: info@digiexpert.gr
MO-FR 09:00-17:30

Foto 1

Roma, Italy
Email: info@digiexpert.it
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Zagreb, Croatia
Email: info@digiexpert.hr
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2