logo
0

KONTAKT

Foto 2

Digiexpert.hr
Zagreb, Croatia
Email: info@digiexpert.hr
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2

 
  Poštovani korisnici, naša telefonska podrška neće biti dostupna od 3.2.2023 do 21.2.2023., zahvaljujemo na razumijevanju.
 
Vaše narudžbe iz naših skladišta šaljemo na:

Foto 1

Foto 1

 

Sigurna kupovina

Internet trgovinom Digiexpert.HR upravlja naša tvrtka s više od 10 godina iskustva i tisućama zadovoljnih kupaca. Iskustvo kupovine možete provjeriti kod stvarnih kupaca koji su već kupili kod nas.

Oznaka povjerenja E-Commerce Europe

Ecommerce Europe Trustmark će vas zaštititi prilikom kupovine putem internetske trgovine u drugim zemljama EU. Ako vidite logotip Ecommerce Europe Trustmark na web stranici koju posjećujete, to znači da je internetska trgovina predana trgovanju u skladu s Ecommerce Europe Trustmark Code, koji pruža etičke standarde na digitalnom tržištu. Ecommerce Europe Trustmark okuplja nacionalna udruženja za e-trgovinu u zemljama Europske unije.

CERTIFIED SHOP

Naš online shop je član CERTIFIED SHOP® je simbol sigurne online kupovine. Pouzdanim trgovcima dodjeljujemo oznaku povjerenja, a potrošačima omogućujemo da se prije kupovine upoznaju s ocjenom web trgovine i pročitaju mišljenja drugih kupaca. Neovisna institucija Shopper's Mind dodjeljuje Certified Shop oznaku kao jamstvo sigurne kupnje samo pouzdanim web trgovinama.
Český velkoobchod s.r.o.
Albatrosova 286, 252 42
Jesenice u Prahy
Češka Republika
Generalni direktor / CEO
Vítězslav Dužík
info@digiexpert.hr
PDV id. broj: 24823694
EU PDV id. broj: CZ24823694
HR PDV id. broj: HR28125601178